Följ oss via sociala medier

Medlemsmöte (Varberg)

Medlemsmöte (Varberg)

Medlemsmöte (Varberg)

När

11/10/2021    
18:30

Var

Campus Varberg
Otto Torells gata 16, Varberg

Event Type

Välkommen till ett allmänt medlemsmöte med Moderaterna i Varberg där vi träffas för första gången på mycket länge för en inomhusaktivitet. Många har sett fram emot det och vi hoppas på en stor uppslutning.

Vi träffas måndagen den 11 oktober kl 18.30 på Campus i Varberg där Björn Alvengrip, VD för Hallands Hamnar tillsammans med den moderate styrelseordföranden Reine Antonér informerar om framtidsplanerna för Varbergs hamn och om bolagets framtida utveckling i en tuff konkurrens inom frakt & sjöfart. Hamnens framtid är viktig som motor för Varbergs näringsliv och allmänt för kommunens utveckling.

Vi bjuder på kvällsfika. Meddela om du har allergi.

Obligatorisk anmälan till varberg@moderaterna.se senast den 7 oktober.

Kvällen avslutas med en allmän information om dagsaktuella händelser i vår kommun där våra förtroendevalda i nämnder och bolag deltar.

Vi går också genom den lokala planeringen för valet 2022 och går igenom de aktiviteter och arbetsgrupper vi planerat. Det kommer bli en utmanande valrörelse även på det lokala planet och vi lär behöva all hjälp vi kan få av våra medlemmar. En kortare genomgång av nomineringsarbetet kommer ske.