Följ oss via sociala medier

Valfokus (Norrköping)

Valfokus (Norrköping)

Valfokus (Norrköping)

När

03/08/2022 - 04/08/2022    
12:00 - 13:00

Var

Louis de Geer Konsert & Kongress
Dalsgatan 15, Norrköping

Event Type

Välkommen till Valfokus – nationell valkickoff 2022!

Nu växlar vi upp! För att växla upp tempot i valkampanjen med maximal inspiration samlar vi Moderaternas nyckelspelare i Norrköping den 3–4 augusti.

Är du val- eller kampanjledare i en förening eller krets? Är du förenings-, krets- eller förbundsordföranden? En av våra 112 toppkandidater till riksdagen? Eller personal vid riksorganisationen, förbund, kommun eller region? Då får du inte missa chansen att delta i Valfokus den 3–4 augusti – för det är här vi samlas för en stor nationell valkickoff för att tillsammans gå in i valrörelsens sista del med full kraft. 2022 är året då vi vinner valen kommunalt, regionalt och nationellt!

Den nationella valkickoffen blir ett tillfälle att få information och ställa frågor så att du är rustad med allt du behöver veta för att spela din roll i valrörelsen sista sex veckor. Och det är dessutom en chans att träffa andra nyckelspelare, att utbyta idéer och ha kul ihop – ända in på kvällen som bjuder på en gemensam arbetsmiddag med mingel.

Du kan se fram emot ett fullspäckat dygn med matnyttig information, mycket inspiration och massor av energi som du sedan kan föra vidare till din förening eller ditt förbund. Det är helt enkelt en fantastisk möjlighet för dig som vill ligga steget före i valarbetet. När du reser hem från Valfokus – nationell valkickoff 2022 kan vi lova att du kommer att ha full koll på vår valstrategi och valplan för valrörelsens sista veckor. Ulf Kristersson, Elisabeth Svantesson och Gunnar Strömmer kommer att vara där. Och vi hoppas såklart att du kommer att vara där!

Vi ses i Norrköping 3–4 augusti!

Anmälan

Anmäl dig här så snart som möjligt där du också hittar all praktisk information. Din anmälan skickas vidare till ditt förbund för godkännande. Anmälan utan förbundets godkännande är ej giltig.

Din anmälan ska vara oss tillhanda senast den 4 juli 2022.

Slutgiltig bekräftelse med information om program, hotell med mera skickas ut till samtliga deltagare ca 2 veckor före konferensen till den mejladress du angivit i anmälan.

Anmäl dig här

Praktisk information

Konferensavgift

Konferenskostnaden är 2 250 kronor. I deltagaravgiften inkluderas kostnader för konferensen, boende i dubbelrum, och samtliga måltider under fredagen och lördagen. OBS! Ange vem du ska dela rum med i din anmälan. Om du inte gör det bokas du automatiskt in på enkelrum till en extra kostnad. Om du önskar bo i enkelrum tillkommer en kostnad på 750 kronor. Väljer du att inte bo på hotell görs ett avdrag på konferensavgiften om 250 kronor. Konferenskostnaderna faktureras respektive förbund som sköter eventuell vidaredebitering.

Avbokningsregler

Deltagare som avbokas utan ersättare från och med 4 juli 2022 kommer att debiteras full avgift.

Transporter

Du är själv ansvarig för dina resor till och från Norrköping.

Kontakt

Frågor gällande anmälan och hotell besvaras av Kina Holm

Välkommen!