Följ oss via sociala medier

Valfokus (digitalt)

Valfokus (digitalt)

Valfokus (digitalt)

När

28/01/2022    
10:00 - 16:00

Event Type

För dig som vill ligga steget före i valrörelsen

2022 är året då vi ska vinna valet. För att starta upp valåret med maximal inspiration inför valrörelsen samlar vi Moderaternas nyckelspelare, digitalt, den 28 januari. Konferensen skulle ha genomförts i Norrköping, men får nu ett digitalt format.

Är du val- eller kampanjledare i en förening eller krets? Är du förbunds-, krets- eller föreningsordförande? Toppkandidat till riksdagen? Eller kanske partiombudsman eller förbundsanställd valpersonal? Då får du inte missa chansen att delta i Valfokus 2022 – för det är här allt börjar.

Valfokus 2022 blir ett tillfälle att få information och ställa frågor så att du är rustad med allt du behöver veta för att spela din roll i arbetet inför valet den 11 september – då det avgörs om vi ges förtroendet att få ordning på Sverige.

Du kan se fram emot en dag fullspäckad med matnyttig information, mycket inspiration och massor av energi som du sedan kan föra vidare till din förening eller ditt förbund. Det är helt enkelt en fantastisk möjlighet för dig som vill ligga steget före i valarbetet.

Efter Valfokus 2022 kommer du att ha full koll på vår valstrategi och valplan, våra kampanjverktyg och samtalskampanjen, på den digitala kommunikationen – och inte minst vilka väljare vi ska nå.

Ulf Kristersson, Elisabeth Svantesson, Gunnar Strömmer och många fler kommer vara med. Och vi hoppas såklart att du kommer att vara med.

Varmt välkommen till Valfokus 2022 – konferensen du inte vill missa!

Läs mer och anmäl dig