Följ oss via sociala medier

Nyheter

Moderaterna i Halmstad söker valombudsman

Moderaterna i Halmstad söker en valombudsman till vår lokala kampanjorganisation.

Valet 2022 ska vara ett framgångsrikt val för Moderaterna. Efter valet ska Moderaterna styra Sverige samt fortsatta styra både Region Halland och Halmstads kommun. Vi söker därför dig som är intresserad av att vara en viktig kugge i det moderata valarbetet i Halmstad.

Vi ser gärna att du är energisk, lyhörd, positiv, social och driven. Avgörande är dock personlig lämplighet. Kvälls- och helgarbete ingår i tjänsten för att medverka i kampanjarbete, möten, utbildningar och föreningens aktiviteter.

Du har en omvittnat hög arbetskapacitet med förmåga att arbeta såväl strategiskt som operativt. Vidare är du en mycket god organisatör med erfarenhet av politiska kampanjer och kan hantera komplexa och svåra situationer. Du förväntas strukturera och organisera verksamheten. Du behöver också ha förståelse för hur man bedriver politiskt kommunikations- och opinionsbildningsarbete i alla förekommande kanaler. Administrativa uppgifter kommer ingå och kräver grundläggande IT-kompetens. Därutöver även valplanering och kampanjarbete. Idealt vore kompetens i kommunikation, inte minst i sociala medier. Det är nödvändigt att kunna formulera sig politiskt i skrift.

Tjänsten kräver att du har körkort och är/blir medlem i Moderaterna.

Tjänsten är fördelad på ca 20 % (eller efter överenskommelse) under mars – mitten juli, därefter 100 % fram till och med den 16 september. Du kommer att vara anställd av Moderaterna i Halland och vara verksam i Halmstads kommun. Under din anställning kommer du att rapportera till Moderaterna i Halmstads föreningsordförande. Lön efter överenskommelse.

Sänd din ansökan innehållande personligt brev och CV till föreningsordförande Christofer Lundholm christofer.lundholm@halmstad.se. Vi vill ha din ansökan senast den 20 mars. Intervjuer sker löpande. För frågor, kontakta Christofer Lundholm på telefon 070-727 52 04.

You may also like
Ny styrelse i MST Halmstad
Sänkt skatt på jobb och företagande
En hållbar och säker elproduktion
Det fria vårdvalet – din rätt att välja det som passar dig bäst